lördag 17 oktober 2015

Stiltje

Nu är det sannerligen långt mellan bloggningarna här. 
Hittills har oktober levererat så otroligt vacker höstfägring. Det är så otroligt tjusigt ute nu så att det nästan är magiskt! Jag upplever det mesta av hösten från bilen när jag åker till och från jobbet och det är så många gånger när vi åkt längs älven som jag velat stanna bara för att fota, men det funkar inte riktigt när man samåker med andra.
Jag lagrar det inom mig istället. :)

Jag är så tacksam att en hel del av er besöker bloggen trots att jag inte bara är oaktiv med inlägg, jag besöker inte så många bloggar heller. Nacke/axlar är fortfarande inte bra så surftiden är begränsad till nästan inget alls. 

Idag har jag varit ute och njutit av hösten, men jag försökte samtidigt motionera så kameran fick stanna hemma.

Ikväll är det Downton Abbey, en favorit-tvserie hos mig. Familjen går och lägger sig och sitter ensam kvar i soffan och njuter. Sista säsongen börjar idag.


Till det kanske det blir ett glas amaretto och så njuter jag av de sista blommorna på NewDawn inomhus!

Må väl!

5 kommentarer:

 1. Det är bäst att du är rädd om dig, jag vet hur sån där är och ibland går det bara inte. Hösten har avrit å underbar och man får verkligen en kick av den när sommaen vars så dålig om jag får säga så. Önskar dig god bättring och en skön söndag
  Kram Meta

  SvaraRadera
 2. Det är samma här, min nacke har förbjudit mig att sitta för länge vid dator/padda. Försöker vara effektiv och tänka att nu får jag sitta en kvart, och så tokkollar jag det som krävs. Jamen downton abbey, jag höll på att gå upp i limningen innan klockan var dags. Underbar serie, måste se varje avsnitt igen för att få studera kläder, miljöer osv som jag inte alltid hinner första gången när jag ska ha koll på vad alla säger, ha ha.

  Ha det bra,
  Jenny

  SvaraRadera
 3. Tråkigt för dig att nacke och rygg sätter begränsningar. Det är säkert klokt att dra ned på surfandet då. Man (eller i alla fall jag) har en tendens att sitta som en hösäck när man sitter vid datorn.

  Till Downton Abbey är det horisontellt soffläge som gäller.

  Kram!

  SvaraRadera
 4. Tråkigt att höra om din nacke och rygg. Hoppas verkligen det är på bättringsvägen för det är jobbigt och tar på krafterna att ha ont. Dina glas till amaretton var verkligen fina. De ser riktigt gamla ut med så vackra slipningar i glaset. Jag känner mig lite grann som du, skriver lite sällan och läser också hos andra lite sällan nu, men det är fullt upp och bloggen har jag ju för att det är kul så det får ordne säj som vi värmlänningar säger.
  Krya på dig och fortsatt höstmys! Anna-Karin

  SvaraRadera
 5. Jag blir glad av dina kommentarer, tack för dem rara Du. Nä jag köpte ingen groda där, det gör mig förbryllad nu, måste fått en chock av att fått se alla där, *fniss*
  De Italienska glassarna ska vara de allra bästa 'ever', sägs det.
  Ja då tar jag ett glas amaretto tillsammans med dig och vi sjunker ner i myssoffan och talar om livets goda stunder.
  Hösten är verkligen så otroligt gyllene vacker, förstår att inte alltid lätt att ta bilder, att 'lagra inom sig' är ett mycket bra ord.
  Men kära nån, att inte det blivit bättre med rygg och nacke, det är ett helsike det där med värk, som en evig pina.
  Man får hoppas att det bättrar sig med tiden, det är bra att göra lite 'sjukgym' också.

  Jag ser på bilden din tapet i bakgrunden, en likadan har vårt barnbarn Jennie, deras hus på övervåningens hall. Hallen är stor och ljuset flödar från balkongens fönster
  Man blir glad av denna tapet som är som en sommaräng med fjärilar och stora rosa rosor. Hon beställde tapeten på nätet.

  Sköt om dig,kram/ Eva

  SvaraRadera