lördag 24 oktober 2015

Vintertid

Härligt! Imorgon får vi en extra timme att använda till något trevligt förhoppningsvis!

Får och får, vi lånade ju ut den i våras om jag minns rätt, fick en timme mindre då för att vi skulle få möjligheten att nyttja ljuset mera.


Så... glöm inte att ställa om klockan i natt!

5 kommentarer:

 1. Helt onödig åtgärd anser jag. Nu i morse vaknade Maja följaktligen en timme tidigare, dvs kl FYRA! Pigg och glad och trampandes och buffandes på sin matte. Mjau... nu går vi upp matte! Suck... Kommer att ta tid att sega ut den där timmen!

  Trevlig söndag.
  Kramar från Eva-Mari

  SvaraRadera
 2. En timme att använda till något trevligt....... Jag är rädd att jag sov bort min eftersom jag inte kunde sluta titta på min nya favoritserie BRON i går kväll. Eller också tog jag ut den i förskott i går. Timmen alltså. Så kanske man får se det .-) Fint gammalt fickur.
  Kram Anna-Karin

  SvaraRadera
 3. Vad är tid - en tid som flytt - en tid som kommer - i sekunder minuter dagar veckor månader och år.
  Åren går och klockan slår och man har aldrig tid, tid till vad, även om man inget gör, så går tiden, man sover bort mycket tid.
  Om man inte behövt sova DÅ hade man säkert fått mera tid, - till något viktigt.
  Äsch vad är detta för trams jag skriver, har jag inget annat att göra . . . .?
  Jag flyger till Polen den 27 okt. - 17 nov. blir borta en längre tid denna gång, ska hjälpa släkt med diverse göromål, för nu har jag tid som pensionär.
  Jag spar både tid och pengar med att flyga ner till Warszawa, Rolf ska renovera ett rum hemma, så bägge har vi fullt upp på varsitt håll.
  Det blir en vilopaus på min blogg nu, vi behöver nog det bägge två, *fniss*
  Sköt om dig och må väl/ Eva

  SvaraRadera
 4. Fickuret är mycket fint, tummen upp för den !
  Eva

  SvaraRadera
 5. Det är skönt att få en timmes extra sömn samma natt vi ställer om klockan men sen tycker jag att det är så tråkigt att det blir så mörkt. Jag gillar inte det.

  SvaraRadera