onsdag 18 augusti 2010

Pyssel

Vi jobbar på här hemma med att färdigställa snickerier och målning utomhus. Det var inte ett allt för stort projekt vi drog igång, men det tillkommer alltid en del. Idag till exempel har maken gjort lite snickarglädje. Han har sågat ut sex  krusidullskonsoler innan han var tvungen att sticka iväg på ett möte. Nu har jag målat dom och så får vi fortsätta med resten imorgon.


Det  blir dock några rundor i trädgården var dag. Dels plockar jag buketter och dels vattnar jag i växthuset och där det är nyplanterat. Det bästa av allt är dock bara att gå runt och titta om det är något nytt som blommar för trots de kalla nätterna vi har haft på sistone så har sensommarens en hel del att bjuda på också!

I kväll har jag också gjutit för första gången den här sommaren. Säcken har väntat och väntat, men jag ahr inte riktigt vetat vad jag skulle göra. Nu tog jag och blandade i en liten hink bara så jag fick kladda lite. När man väl har börjat brukar det bli fart på fantasin!

Har du gjutit i sommar?


7 kommentarer:

 1. Oj, jag fick nästan för mig att sista frågan var ställd direkt till mig..... neeeej, ville jag pipa fram:-) Inte denna sommar heller....

  Men snart så... kanske...:-))

  Ha det fint! Hillevi

  SvaraRadera
 2. Det blir säkert jättefint med så fina konsoler.
  Hoppas vi kan njuta ett bra tag till i trädgården fast regnet förstör en hel del. Ha de gott. Anita

  SvaraRadera
 3. Vist har VI gjutit, en liten dammbotten. Jag skulle ju gjort det alldeles själv, men min gubbe tog över själva gjutningen så jag fick bara göra finputsningen efteråt.

  SvaraRadera
 4. Nej, det har inte blivit någon gjutning, hade nog tänkt göra "nåt" men det blev visst aldrig så. Ser med spänning fram emot vad du har hittat på !

  SvaraRadera
 5. Jag gjorde ett betongfat i början av sommaren eftersom det andra gick sönder. Trodde sen att jag skulle göra mer av det som var kvar i säcken men så har det itne blivit.

  Kram!

  SvaraRadera
 6. Jojomensan! Fyra trampstensplattor till min rabatt! Men om 3 veckor ska vi träffas i trädgårdsföreningen och gjuta en HEL lördag... va sägs om det? Blir kanske nåt att blogga om...

  Vacker bild.

  Kram Eva-Mari

  SvaraRadera
 7. Nej, men jag var laddad till tusen i början av sommaren och köpte hem formar och material:)
  Tiden räckte dock inte till... som vanligt...
  Men, men, det kommer fler somrar:)
  Ha det gott,
  Charlotta

  SvaraRadera