söndag 28 augusti 2011

På lingonröda tuvorJag har tidigare berättat att datorn pajade tidigare i somras. Nu är den fixad, men det tar tid att få alla program och inställningar som man vill ha det. 

Just nu känns det som att jag har stora problem med foton, men jag har inte riktigt vant mig vid det nya utseendet och att bläddra mellan internet, bilder, spotify och mail tar tiiid för mig.
Det har därför inte blivit så mycket bloggande på sistone.

Sent om sider blommar rosen...
Den frös ner i vintras och det tog tid för den att komma igen.Trots att det varit varmt hela veckan så är känslan att fixa och pyssla inomhus större än utomhus.

Vi ska isolera tv-rumsgolvet i höst och även lägga nytt trägolv och lusten att göra om hela rummet är stor!

Idag tog vi oss i alla fall ut i lingonskogen hela familjen och det tog inte särskilt lång tid för oss att få ihop 20 l. 

Det ska bli sylt eller kanske rårörda och glögg.
Imorgon börjar skolan och med den andra aktiviteter, men vi ska försöka ge oss ut en kväll till veckan också. 
Min lilla kille bakade en blommig kaka i somras, kolla in receptet här!

Ha en fin vecka!

7 kommentarer:

 1. Vilken vacker ros!! Härligt med så mycket lingon.

  Kram

  SvaraRadera
 2. jag har inte kommit mig ut i skogen än ska nog kanske göra det imorgon:)
  ha det gott!!

  SvaraRadera
 3. 20 liter! Oj vilken lycka! Planerar en plocktur denna vecka, behöver inte så mycket men lite egen sylt vill jag allt ha till köttbullarna.

  Usch för att sätta sig in i allt nytt som följer med nya program! Man får vara glad över att slippa så länge som möjligt.

  Kram Eva-Mari

  SvaraRadera
 4. Tjusig ros. Strul med datorn ?? Det hade jag med min gamla, t.o.m. proffs kunde inte greja den. Så småningom vande jag mig vid alla hans fel, sen la den av totalt, kunde inte starta. Köpte en ny med mängder av "nymodigheter" som tar sin tid att klura ut. Inte minst med bilder. När det regnar sitter jag här ofta, har blivit MÅNGA gånger, för det har regnat mer eller mindre var dag.
  Kram

  SvaraRadera
 5. Tråkigt när tekniken krånglar. Jag har osså bloggtorka, tycker det är HÖST tidigt, så det beror säker på det. Härligt med lingon...måste ut o plocka innan de försvinner.//Helen

  SvaraRadera
 6. Har hört att det ska finnas mycket lingon i skogen i år. Vi är inga lingonälskare här så vi plockar inte men glögg låter ju gott.

  Kram!

  SvaraRadera
 7. Den rosen var ju värd att vänta på!!! Plocka lingon är inget för oss, vi är snarare blåbärsmänniskor fast det blir inte av att plocka såna så mycket heller, men lingonglögg låter härligt. Har du kanske ett recept rent utav?

  Kram,
  Jenny

  Ps. Duktiga du som inte tagit sommaruppehåll med att träna!

  SvaraRadera