söndag 21 augusti 2011

Spret

Vet inte riktigt vad jag ska blogga om... 

Idag är en perfekt bärplockardag med sol och bara lite värme.
Men.
Jag har ingen riktig gnista att göra det idag. Har i och för sig plockat lite röda vinbär här hemma och gjort gelé.

Har ingen direkt lust att bara slappa heller... Det kanske är resterna av förkylningen jag åkte på den här veckan som fortfarande spökar?


En vända i trädgården har det i alla fall blivit. Man märker nu att allt mattas av lite grann och färgerna är mera mättade.

Vissa blommor har  i och för sig sin tid nu (eller senare). Hos mig är det till exempel höstflox, veronicor och liljor som står för fägringen.

Så även denna:
Tänk att jag till slut fick en rudbeckia i min rabatt! 
Jag har planterat rosa tidigare, men de har inte klarat vintern (?), men den här vita planterade jag ifjol och nu är den tjusig!


För dig som läser båda mina bloggar blir det vissa bilder som visas i båda, men å andra sidan samlar jag recepten enbart i den andra (se länken till höger).

Det blev lite spretigt det här... :)

Ha en skön söndag!

Kom precis på - det kanske är någon mildare form av jobbångest jag har idag? Jobb imorgon för första gången på fyra veckor. Hm, kanske.

5 kommentarer:

 1. Vadå, bara lite varmt!? Här är det 22 grader och jätteskönt.
  Det är tur att man slipper den där jobbångesten! Fast det finns ju annan förstås, höstångest t.ex!!
  Fast egentligen gillar jag ju hösten, om vbara inte vintern kom efteråt. Det hatar jag.....

  SvaraRadera
 2. Läckert med Vinbärsmuffins och fint upplägg!
  Här regnar det och är lagom grått, kanske man borde baka de goda muffinsen, mmm....
  Må gott! /Bea

  SvaraRadera
 3. Ibland tappar man sugen och ibland har man inget att skriva om, men det är kul att läsa bloggar och göra inlägg när man hår nåt att skriva om. Visst är Solhattarna underbara....synd att de blommar sååå sent bara:(//Helen

  SvaraRadera
 4. Hoppas din ev. jobbångest släppt/släpper. Ibland har man (jag i alla fall) dagar då man inte känner för något och inte får något gjort. Får väl så vara då.

  Ha en bra ny vecka!
  Kram!

  SvaraRadera
 5. Visst är den fin, vita rudbeckian, jag har också såna och är så kär i dem!!! Hade rosa förr som försvann, kanske klarade de sig inte men jag tror att jag lyckades gräva sönder dem en gång för mycket ... hrm. Jobbångest fick jag också i slutet av semestern, men det gick över innan jag började faktiskt. Nu har jag jobbat fem veckor redan ...

  Kram,
  Jenny

  SvaraRadera