söndag 7 augusti 2011

Stugtid

Nu är ännu en semestervecka slut och vi har bott i stugan nästan hela veckan. Vi har badat, solat, läst, metat och spelat spel. 


En något misslyckad bild på mina badande barn.

I fredags hade vi kräftskiva där tillsammans med familj och vänner. Det var underbart att få duka ute på bryggan för att sitta där och sörpla, sjunga och skratta samtidigt som barnen badade i sjön! 

Kvällen avslutades med bad i tunnan och även spöregn. Jag hade haft lite väderångest innan fredageftermiddag, men mitt i natten spelade det ingen roll...


Här hemma har vi skördat de första tomaterna och de smakade förstås godast!

Vi har skördat en hel del zucchini och senast skivade jag dem tillsammans med lök, slog grädde med vitlök över och gratinerade med ost på. Enkelt, men gott!

Idag blir det en hemmadag när vi ska fortsätta mura och kolla till trädgården.

Imorgon fortsätter min semester ett tag till!

4 kommentarer:

 1. Härligt! Sommaren är underbar, men tyvärr verkar den fuktiga hösten ta över snart :(
  Ha det gott! /Bea

  SvaraRadera
 2. Så underbart...blir alldeles avundsjuk! Saknar redan solen o badandet. I år har vi inte ens kommit till kusten en ända dag:(//Helen

  SvaraRadera
 3. Låter som paradiset att ha kräftskiva på en brygga. Wow....

  Kram!

  SvaraRadera
 4. Inte är din bild misslyckad! Den är underbar :) Har sett fler och fler bilder som är ofukuserade och själv tycker jag din är riktigt fin. Härlig miljö för kräftskivan - supermysigt :) Vi har också varit vid stugan vid havet en vecka och bara varit och njutit med goda vänner :) Vi har en vecka kvar och skall ut med båten och hoppas på lite mindre vind än vad som är nu ;) Ha det så gott och fortsatt skön ledighet :)

  SvaraRadera