fredag 28 november 2014

Inför

Fredag igen och den här veckan har bara rusat förbi.

Jag skulle börja adventsstäda lite smått i början av veckan, men tog då tag i skafferistädning istället. Något som också behövdes göras, men som tog längre tid än jag trodde. Microugnen som vi haft där inne har vi kastat ut (hoppas vi inte ångrar oss) och en hylla fick plockas bort och en annan sättas in.  Men nu är det ordning och reda och nya fräscha hyllpapper!
 
 
 
Igår tog jag fram lådan med adventspyntet. Jag måste köpa hem några smålampor både till stjärnor och stakar innan de kan tändas. Jag hade oväntat bra ordning på sladdar. Lite imponerad av mig själv faktiskt. :)
 
I teverummet har jag haft adventsfint en hel vecka nu! Den rosa amaryllisen blommar så fint, så fint!

5 kommentarer:

 1. Ovanligt vacker färg på din amaryllis, jag jag blir så glad av hela bilden!
  Gillar verkligen dessa stora skafferi där man får plats med både det ena och det andra. I bästa fall kan man gå in i dom också. Nytt hyllpapper trevligt. Ett tag hade jag till och med hyllremsor och nu har jag inte ens skafferi längre.
  Trevlig första advent!
  Anette

  SvaraRadera
 2. Helt underbar får jag säga om din amaryllis. Gick och kikade på dom på blomsterlandet , men ingen fick följa med hem.
  Ohh det skulle behövas lite städning i skåp och lådor här med hoppas jag hinner innan jul
  Ha en fin advent
  Kram Meta

  SvaraRadera
 3. Hi hi kul när man blir imponerad av sig själv. Händer inte så ofta här. Det är maken som står för ordningen här.
  Fin amaryllis hade den för något år sedan.
  Ha en skön helg
  Annika

  SvaraRadera
 4. Fin amaryllis!
  Lite skåpstädning skulle behövas här också men jag har ingen lust med det. Det blev lite vanlig fredagsstädning idag. Städade rejält förra helgen. Det började med att jag röjde där vi har en massa utomhuskläder; regnställ, trädgårdskläder, träningskläder, gummistövlar... av bara farten tog jag rejält på golvlister och fönsterkarmar också. Det jag menar med julstädning är sådan som min mamma gjorde; ett rum i taget från golv till tak typ, alla skåp skulle städas, gardiner tvättas och bytas, lister torkas, soffor flyttas fram... bara för att det var jul.

  Hoppas ni får en skön adventshelg. Ni har väl snö?
  Kram

  SvaraRadera
 5. Vilken underbar amaryllis du har! Här är de fortfarande i knopp och min planering att de skulle blomma
  till första advent fungerade inte alls i år!
  Glad Avent!
  M.E

  SvaraRadera