onsdag 30 september 2009

På vift

Det är ganska stiltje på bloggfronten för mig just nu. Befinner mig i vår huvudstad på jobb.
Det är roligt att få göra något annat, men det är klart att jag saknar familjen mycket. Jag rukar aldrig vara ifrån barnen så länge. Till helgen kommer de dock ner hit och hälsar på mig!

Här befinner jag mig just nu:Det har blivit lite shopping, men i övrigt har jag inte hunnit se särskilt mycket av staden än. Jag har nyss fått i mig en god middag och nu är det slappa som gäller, har tyvärr fått någon tråkig storstadsförkylningbacilur att ta hand om.

Må så gott alla vänner där ute!

6 kommentarer:

 1. Ett välstädat hotellrum i storstaden är väl inte sådär inspirerande, nu när naturen är så vacker och alla singlande löven som fladdrar runt. Men, förstår att man ibland får lov att ta den delen i livet också ibland, trots att man allra helst vore hemma med fam.
  Hoppas förkylningen ger sig! Ha det gott i storstaden! /Bea

  SvaraRadera
 2. Krya på dig! De här höstförkylningarna verkar vara envisa, min ligger snällt i kroppen och jobbar med stor trötthet som följd. Nu vill jag bli frisk, men det är väl svårt bland alla barn som hostar och nyser på förskolan.

  SvaraRadera
 3. Sitter hemma med en rejäl förkylning själv! Njut av lugnet. Det blir desto trevligare att träffa familjen i helgen!
  Karin

  SvaraRadera
 4. Hallå, hoppas du hinner med att besöka till exempel Bergianska botaniska trädgården vid Brunnsviken.

  Trist att vara borta från familjen. Hos oss har dock barnen, numera tonåringarna, haft en regel om att ifall någon förälder är borta fler än tre dagar i rad måste det levereras present vid hemkomsten... :D

  Marit

  SvaraRadera
 5. Undrade just vart du hade tagit vägen.
  Ha det gott
  Annika

  SvaraRadera
 6. Du får njuta av hotellfrukostar och läckra små butiker! Men sen är det ju så himla skönt att åka hem igen. Ha det bra och krya på dig! /Jenny

  SvaraRadera