torsdag 3 september 2009

Ping Pong


Jag har tagit några dagars paus härifrån. Jag fick något knas i nacken och det har gjort hemskt ont, men nu är jag bättre och har svår bloggabstinens. Jag har fortfarande ont så det blir inte särskilt mycket läst hos er andra ikväll, men jag återkommer senare.
Det var för snart två veckor sedan som jag gjöt upp den sista betongen i säcken. Bland annat använde jag den så här:
Jag visar vad det blev en annan dag!
Avslutar med fuchsianblomman som ser ut som en gräddbakelse.
Må så gott!

6 kommentarer:

 1. Nu blev jag allt nyfiken.... ;) Ja, dessa krämpor.... jag har en kass högerarm och har nu en skena på den så jag kan skriva.. tennisarmbåge och nerv i kläm - suck.... jag som har sååååååå mycket att göra med mina händer...... Kram :)

  SvaraRadera
 2. Usch för att ha ont överallt men bra om det är på bättringsväg. Spännande med betonggjutning. Ser fram emot att se vad det blev. Trevlig helg så småningom! Kram Karin

  SvaraRadera
 3. Vilken häftig fuchsia, sköt om nacken.

  SvaraRadera
 4. Nu blev jag ocå jättenyfiken!

  SvaraRadera
 5. När jag har spanat runt hos dig på sistone så har jag ju hittat både tomater, physalis och andra godsaker, så jag tror nog bara att du är blygsam med grönsaksodlingen.

  För min del handlar det nog mer om att lära mig gödsla och få ogräset rensat.
  Visserligen är jag ju uppvuxen på bonnvischan, men där sker ju inte gödsling för hand ... och rensa ogräs har jag aldrig gillat. Det finns en anledning till varför jag inte är hemma hos föräldrarna så ofta, där finns det ogräs till leda att rensa då de numera torgar med potatis och grönsaker.

  Lite sockerärtor och vaxbönor har allt funnits i mina balkonglådor förr om åren. Skörden är väl inte så mycket att skryta med, men gott är det. Rädisor och karottmorötter har jag också testat, men jag får nog hålla mig till mindre ytor då man inte slipper ogräset.

  SvaraRadera