måndag 11 januari 2010

Hemvävt

Tack för alla rara kommentarer om Soja. Hon är en liten jämthundstik som husse hoppas ska bli en fin jaktkamrat och familjemedlem.

Temperaturen har stigit här och ikväll hade vi tio minus och hela familjen gav sig iväg till skidspåret. Det var fina spår och riktigt skönt att åka!


Min mamma väver väldigt mycket fint. I julklapp fick vi ett dussin servetter av henne som hon vävt.En julklapp som jag blev väldigt glad över. Dels så gillar jag att duka med tygservetter och så är det ju extra roligt när det är mamma som gjort dem!Av min systers namn och mitt eget så har hon gett dem ett namn också, Evås. :)
Tack igen, mamma!

Jag vet att flera såg trädgårdsprogrammet som gick i Svt i fredags. Jag har inte sett det ännu, men är nyfiken på vad du tyckte om programmet?

Jag gissar att flera än jag är svältfödda på trädgård i rutan nu?

10 kommentarer:

 1. En julklapp med stort affektionsvärde,alltid lika roligt att få något personligt och särskilt när det är mamma som gjort dem. Så jag förstår att du glädjs över de fina servetterna.
  Trädgårdsprogrammet i fredags missade jag tyvärr,
  får titta på reprisen .
  Förrestenn ,såg i ditt förra inlägg att du har fått en hundvalp, sååå söt och grattis.
  Susanne

  SvaraRadera
 2. Förstår att du blev glad för servetterna, de var ju både fina och hemgjorda av mamma! Jag missade också trädgårdsprogrammet, men visst är man svältfödd..=)

  SvaraRadera
 3. Jätte fina servetter. Och vad roligt att få när nån nära har gjort dem.Kram

  SvaraRadera
 4. Jag tycker servetterna ser jättefina ut! Nej har missat programmet, tyvärr!
  Karin

  SvaraRadera
 5. Jag tyckte programmet var riktigt trevligt, men jag hade velat veta mer om avståndet mellan deras odlingsbäddar än om deras hästgödsel ... Om jag kommer ihåg det så kommer jag fortsätta titta på det.

  SvaraRadera
 6. Oj, så fina servetter!! Så duktig mamma du har :)
  Svältfödd på trädgårdsprogram - ja, det är väl alla såhär års när allt har lagt sig efter julen och man så smått börjar fundera på en ny säsong och vill gärna inspireras.
  Ha det gott! Kram / Bea

  SvaraRadera
 7. Oj, vilken lyx att få alldeles jättefina egengjorda servetter. vackra!

  SvaraRadera
 8. Absolut, dagens lyx är sådant som inte (knappt) går att köpa för pengar, hemgjort med inbyggd kärlek i varenda tråd. Vilken skatt!
  Grattis till vovven! Du kommer inte ångra dig, jag blev förstagångs hundägare för sex år sedan och är helt såld. Vi spanar efter en liten valp till sommaren. Gå valpkurser och gärna någon lydnadskurs och du får en underbar hund som kommer dyrka dig livet ut. Lycka till!

  SvaraRadera
 9. Det programmet missade jag helt! Hur kunde jag missa det!

  Jag såg att jag även missat helt att följa dig. Jag är förstås här jämt och ständigt men att jag inte följer dig - hur har jag missat det!

  SvaraRadera