tisdag 5 januari 2010

Ledig...

Barnen fick ett stort detaljrikt pussel i julklapp och det har vi nu gett oss in på! När man är fyra stycken som håller på samtidigt så är det bra att vi har det nya stora bordet att sprida ut oss på.
Jag bloggar sparsamt nu trots att det brukar vara tvärtom när jag inte jobbar, men de här dagarna har jag fullt upp med att vara ledig! Förutom att pussla så blir det långa sovmornar, sena kvällar framför någon bra film/tv, skidåkning, läsning... ja ganska slött, men skönt!

Idag är det kallt, igen, och förutom en kort sparktur med dottern så har bara varit inomhus, det bet i kinderna ute kan man säga.

Hos Hannu finns vinterbilder från norr till söder - kika in där!9 kommentarer:

 1. Ambitiösa jag o maken köpte ett pussel för ett par år sedan o såg oss sittande tillsammans med varsit glas vin pusslandes en hel kväll. Hrm, blev inget med det utan dottern o en av sönerna lade det en helg i höstas men det är verkligen avkopplande och kul... Har jobbat hela nyårshelgen och helgen oxå så idag försöker jag göra så lite som möjligt, bara slappa - skönt!

  SvaraRadera
 2. Pussel är kul!
  Här har vi itne så kallt idag men vi har fått lite ltie snö faktiskt. Den andra vi fick smälte ju bort på juldagen. Kram!

  SvaraRadera
 3. Ja här också- ledigt o lite bloggande... Härligt med pussel. ! / kram åsa

  SvaraRadera
 4. Det vár längesedan jag la pussel..
  Bra med stort bord och lediga dagar.
  annika

  SvaraRadera
 5. Idag har vi haft -18 så det blev en kort promenad och sedan spelade vi spel hela familjen. Litet stökigt men kul.
  Karin

  SvaraRadera
 6. Vi har också den typen av pussel på landet. Flera stycken faktiskt och de är helt fantastiska då det är så många detaljer på dem.
  Hoppas att ni njuter av det lika mycket som jag brukar göra.

  SvaraRadera
 7. Kul att "pussla". Ja, nu är det allt kallt. - 26 grader. Kram

  SvaraRadera
 8. Kul med pussel och det var ett tag sen jag pusslade med mina barn.
  Skönt att få slappa och bara få göra det som känns gott för stunden, då mår man gott :)
  Vi har riktigt kallt just nu -28 grader brrr...!!
  Må gott! Kram / Bea

  SvaraRadera
 9. Pussel är kul jobbigt bara att det är svårt att sluta bygga. Helt plötsligt har man suttit i flera timmar. Som datorn.

  Vilket underbart växthus min högsta önskan till trädgården just nu. I sommras byggde jag ett litet drivhus. Tittar gärna in igen för att se vad som händer i din trädgård under våren./Mia

  SvaraRadera