lördag 11 september 2010

Stargazer

Arbetet med köket löper vidare och vi har varit riktigt flitiga under veckan och plötsligt lyfter man blicken och tittar ut genom fönstret och ser att björkarna börjat gulna.

Hösten är här.

De gula björklöven matchas av klippstånds, ringblommor och solrosor, så fint!

I rabatten har liljan Stargazer precis slagit ut sin första blomma och kärleksörten står redo att ta över efter sommarblommarna.Liljan har fångat upp ett gult blad.

Nu är rörmokaren här så ikväll har vi förhoppningsvis vatten i nya diskbänken och till diskmaskinen. Gamla spisen står mitt på golvet och den andra kan inte kopplas in idag som det var tänkt. Vi kan ju fortfarande använda den gamla spisen, men igår blev det middag från pizzerian, kvällen innan hos snälla mamma och idag ska den tillagas på grillen.

Snart är själva köksdelen klar och då ska vi ta en välbehövlig paus från renoveringen innan vi gör i ordning själva matplatsdelen.

Ha en fortsatt fin helg!6 kommentarer:

 1. Kom just in med jord under naglarna och kände att jag måste titta förbi och säga hej. Läcker lilja! Lite vemodigt med höst, men mycket fint också eller hur?
  Eva

  SvaraRadera
 2. JAg avundas er inte köksrenovering, vi gjorde sådan för ett par år sen. MEN det blev SÅ bra efteråt.

  Kram!

  SvaraRadera
 3. Ska bli spännande att se det färdiga resultet! Och... javisst är hösten här nu, jag gillar den!

  Kram Eva-Mari

  SvaraRadera
 4. Så flitiga ni är med renoveringen, men förstås...den skall ju bli klar så varje timme är viktig för att föra arbetet framåt :)

  Ja, nu har vi verkligen höst, det har ändrat färg i träden nästan över ett par dagar och allt är sååå höstlikt och som kryddan på allt, det regnar och blåser :(

  Vacker Lilja och vilken tur att den hann med en blomning!

  Må gott! /Bea

  SvaraRadera
 5. Nu är hösten är och jag tycker det är riktigt mysigt! Vilken fin lilja!!!

  SvaraRadera
 6. oh vad fint ert kök verkar bli,ser fram emot en hel visning när det är klart..ha en go höst vecka kram!

  SvaraRadera